ΒOOKEND

2013-10-13 14:46

Αυτό το blog ξεκίνησε, ήθελε να ξεκινήσει σαν ένα προσωπικό [και για αυτό μεροληπτικό]  blog για το βιβλίο, την ανάγνωση και τη γραφή. Εξ αρχής όμως, έγινε κάτι άλλο, απλώθηκε και άρχισε να αυτονομείται, γιατί τα βίτσια, οι ιδιοτροπίες και οι προτιμήσεις του δημιουργού του διαχύθηκαν και αυτονομήθηκαν.

Τίποτα πρωτότυπο σ` αυτό, άλλα για να εξιλεωθεί και να ικανοποιήσει τη κενόδοξη φιλοδοξία του για ένα βιβλιοφιλικό ιστολόγιο αποφάσισε να προσθέσει ακόμα μια σελίδα στο ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!

Έχοντας διαδικτυοδαρθεί στα ιντερνετικά πελάγη όψιμα,  με την αδηφάγο βουλιμία που τον διακατέχει, η ροπή του προς την αμετροέπεια, η τάση του προς εντυποσιοθηρία, ο υποβόσκων ναρκισσισμός του, οι κρίσεις μεγαλομανίας εντάθηκαν  και είπε, διαβάζω που διαβάζω[πότε πότε] γιατί να μη το εκμεταλλευτώ book wise?

Όμως αυτό θα ήταν η μισή αλήθεια, η άλλη μισή [μάλλον παραπάνω από μισή] είναι ιδιοτελής μεν, άλλα κατανοητή δε...

Είναι απλό. Ο «σκληρός του δίσκος» έχει φορτώσει τόσο που κανένα reboot δεν…  Ταπεινωτική διαπίστωση, ο «σκληρός δίσκος»  κρατεί δεδομένα στη μνήμη από 5-6 ώρες μέχρι το πολύ 5-6 μήνες με τάση προς μείωση! Μετά μπλάνκο, καπούτ!  Φρίκη της συρρικνούμενης μνήμης!

Λοιπόν να μια στήλη στο μπλογκ για τα διαβάσματα του soni kekala [η sonn] ώστε να μη γλιστρήσουν στην ανυπαρξία όπως τόσα και τόσα...! Όπως αρέσκεται να λέει ο ιδιοκτήτης του www.telospanton.com:

Δεν φιλοδοξώ να γίνω κριτικός [φτου!] λογοτεχνίας, αλλά έχω περί πολλού το πεζό [κυρίως]λόγο, με κορυφή δι` εμένα το μυθιστόρημα, ενδιαφέρομαι για τα  περί της ιστορίας και λιγάκι της φιλοσοφίας πράγματα, α ναι σινε-φιλία και θέατρο κατά καιρούς με συνεπαίρνουν, καμιά κουβέντα μπορεί να πω αλλά αφήστε τη να πέσει χάμω. Όσο για τα άλλα της τέχνης, είμαι άμουσος εντελώς, και για τα εικαστικά περίεργος ,λογω… αχρωματοψίας, έτσι από κει δεν υπάρχει κίνδυνος τα … θεία να προσβάλω!

ΥΓ. Τελοσπαντων υπάρχει και η ετικέτα [tag] /BOOKING/ για το βιβλιο/αναγνωση